Popa & Co.
Law Firm
68/69 Phibsboro Road, 
Phibsboro, Dublin 7, Ireland
​​
Cine suntem...
Cine suntem...
Mihaiela T. Popa a practicat dreptul mai intai in calitate de Consilier Juridic  iar apoi  Avocat definitiv, membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania -  Baroul Bihor si Mediator autorizat in cadrul Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania Bucuresti.   

A lucrat mai mult de 10 ani oferind servicii legale pentru companii din domenii de activitate diferite, cum ar fi constructii, dezvoltari imobiliare, banci si servicii financiare, dar a acordat si o atentie deosebita nevoilor individuale ale clientilor persoane fizice reprezentandu-i in dispute de dreptul familiei si alte procese civile.

Dupa relocarea in Irlanda a urmat cursuri de drept profesional in cadrul Griffith College Dublin si s-a inregistrat la Law Society Irlanda in calitate de Solicitor pentru practicarea dreptului sub titlul profesional de Avocat.

Echipa noastra include profesionisti irlandezi si romani cum ar fi: avocati, legal executives, commissioners for oaths, traducatori autorizati si interpreti de limba romana, contabili.
Suntem o firma de avocatura romaneasca, avocatul titular fiind membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Bihor, fiind inregistrat la Law Society Ireland in baza Directivei europene 98/5/CE si a Solicitors Acts 1954-2008.

Oferim servicii legale in Romania si Irlanda.