Popa & Co.
Law Firm
68/69 Phibsboro Road, 
Phibsboro, Dublin 7, Ireland
Cele mai bune servicii juridice

Va putem oferi servicii juridice, care sunt potrivite pentru tine.

Afla despre unora dintre serviciile juridice pe care le avem de oferit mai jos.
 1. Dreptul Companiilor
  Oferim consultatii si servicii legale pentru infiintarea si functionarea diferitelor tipuri de companii, recuperari debite, insolventa, infiintarea de asociatii si fundatii non-profit in Romania si Irlanda. Oferim sfaturi si reprezentare in legatura cu problemele privind relatiile de munca.
 2. Dreptul Familiei
  Suntem inregistrati la Legal Aid Board pe lista avocatilor privati si oferim asistenta legala pentru cereri de chemare in judecata privind intretinerea minorilor, custodie, drept de vizita, autoritate parinteasca, cereri de divort si probleme privind violenta domestica.
 3. Servicii Notariale
  Întocmire documente sub jurământ, Legalizare semnături, Autentificare documente, Întocmire si legalizare declaratii, Procuri autentice si alte documente notariale.
 4. Dreptul Imigratiei
  Oferim asistenta juridica pentru aplicatii pentru viza si card de rezidenta in baza tratatelor europene, aplicatii pentru viza si permise de munca pentru cetateni din afara spatiului european. Intermediem aplicatii pentru cetatenie si pasaport irlandez pentru adulti si minori.
 5. Drept Social
  Asiguram asistenta pentru diverse aplicatii de social, alocatie pentru copii, beneficiu de invaliditate si alte plati de la departamentul de protectie sociala.
 6. Vatamari Corporale
  Oferim servicii legale cu privire la solicitarea de despagubiri pentru vatamari corporale suferite in urma accidentelor de circulatie, accidentelor la locul de munca sau in locuri publice.
 7. Legislatie Romana
  Te gandesti sa faci afaceri sau sa cumperi o proprietate in Romania? Vei face asta Intr-o tara cu o limba, cultura, legislatie si sistem de taxe diferit. Lasa-ne pe noi sa avem grija de afacerile tale!